KAŠ

DOBRODOŠLI!

Svjetski dan sportskih novinara, 2. srpnja, povod je da KAŠ koji je prije 22 godine (1998.) pokrenut kao sportski tjednik te u Karlovačkom listu bio prilog svake srijede na osam stranica pa 2010. postao dijelom KAportala – ponovo izlazi samostalno pod nazivom Sportski web portal KAŠonline.

KAŠ u statusu vodećeg sportskog branda naše županije predstavljat će dakle novi, redizajnirani, kvalitetniji sportski portal, modernijeg izgleda, preglednije naslovne stranice, tekstovima potpuno prilagođen korisnicima, tako da čitatelji dobivaju novo iskustvo u konzumaciji sportskog sadržaja.

Zamišljen je kao tjedni portal (sedmodnevna doza sporta) s vijestima, reportažama, intervjuima, analizama, temama, kolumnama, tablicama, rezultatima, s rubrikom Gost novinar iz pera najpoznatijih sportskih žurnalista Hrvatske, plus multimedijom i publicistikom, svakako i arhivom sportskih događanja iz povijesti KA-sporta. Sve će to odsad naši čitatelji moći pratiti na ovom portalu s novom EU adresom www.kasonline.eu

Lidersku poziciju dodatno ćemo učvrstiti tako što će KAŠ web objediniti i sadržaje s portala Sportska Hrvatska, neovisnog informativnog prostora članica HOO-a i drugih sastavnica hrvatskog sporta koje imaju vlastite internetske izvore.

Dosadašnji Facebook prijatelji ostat će i dalje s nama, a ubrzo će nam se pridružiti i oni s Twittera i Instagrama.

Novi dizajn napravljen po višim standardima te s bržom i bogatijom produkcijom, potpisuje Dugorešanin Leonard Lesić, poznat i kao jedan od autora karlovačkih murala.

Za sada nas nema puno, ali se nadamo pridruživanju mladih koji se kane okušati u sportskom novinarstvu, reporterski ili fotoreporterski.

Ovim putem pozivamo sve koji nam se žele priključiti i surađivati da se jave na e-mail adresu: marijan.bakic@ka.t-com.hr ili na mobitel broj 098 247 142.

Ne žurimo nikud. Uvažavajući sve ostale portale strpljivo i dugoročno zajedno ćemo stvarati proizvod kakav žele i vole naši čitatelji svih generacija, sportašice i sportaši te sportski djelatnici. Dobrodošli!

Urednik