RUKOMET

Zbog dva igrača koja su pozitivna na COVID-19 cijela momčad HRK Karlovca mora u samoizolaciju

Dopis iz kancelarije HRK Karlovac koji potpisuje tajnik Aldo Navialić stigao je večeras na e-adresu naše redakcije. U dopisu nas izvješćuju:

„Obavještavamo vas da u klubu imamo dva igrača pozitivna na COVID-19. U suradnji i dogovoru s epidemiološkom službom seniorska ekipa stavljena u samoizolaciju. Shodno tome otkazane su utakmice 3. i 4. kola 1. Hrvatske rukometne lige Jug“

Treće kolo trebalo se igrati u subotu u Karlovcu s Trogirom, a u četvrtom kolu Karlovčani su trebali putovati u Buzet. Nije odigrana ni utakmica prvog kola koja se trebala igrati u Karlovcu sa Senjom. Karlovački rukometaši prvenstvo bi trebali nastaviti tek 24. listopada 5. kolom, domaćom utakmicom protiv Mornara iz Crikvenice.

Ovo nikako nije dobro i pitanje je da li su nova dva igrača pozitivna na koronu bila u kontaktu s igračem koji je bio pozitivan ranije te je možda od njega sve krenulo i odgođen je susret prvoga kola. To svakako nije dobro i sad je pitanje koliko će nakon dvotjednog netreniranja momčad biti spremna za nastavak natjecanja.