RUKOMET

Zamet neosvojiva tvrđava za Kečine rukometašice koje se iz Rijeke vraćaju s punom mrežom golova

Oba karlovačka rukometna kluba ove subote su gostovali na Jadranu – rukometaši na jugu, rukometašice na sjeveru. I dok se rukometašima posrećilo s minimalnom pobjedom, rukometašice RK Škola rukometa Karlovac su na Zametu u Rijeci, u 12. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad, glatko s čak 14 golova razlike 43:29 poražene od ekipe Zameta.

Petra Bačić, zbog ozljede ramena, ipak s ekipom nije otputovala u Rijeku, a čemu se trener Dražen Keča potajno nadao, nije se ostvarila pa ekipa gdje Bačić igra zapaženu ulogu u igri nije odigrala kako se bilo planiralo. Zasigurno da je to onda na neki način stvorilo problema i poremetilo igru karlovačke ekipe. Treba ipak priznati Riječanke da su bile znatno bolje, a što pokazuje i rezultat, pa zaslužuju čestitke za glatku i uvjerljivu pobjedu.

Za RKŠR Karlovac su nastupile: Ištvanić, Stepić 8, Peretić 1, Španić 1, Vuković 6, Korač 2, Kučinić 2, Devčić, Perković, Krznarić 3, Skočibušić, Krizmanić 2, Medved 4, Rajčić, Keča, Benić. Trener Dražen Keča.

Nakon 12. kola, a unatoč ovog poraza, RK Škola rukometa Karlovac je zadržala 7. poziciju na ljestvici 2. HRK Zapad s 10 bodova. Iduće subote opet gostuju – odlaze u Zagreb kod druge ekipe Lokomotive.

Foto: R. Fajt/Kaportal