RUKOMET

Uvjerljivom pobjedom u Labinu karlovački rukometaši osvojili prve ovosezonske prvenstvene bodove

Karlovački prvoligaš odigrao je odličnu utakmicu u Labinu gdje su u 2. kolu 1. Hrvatske rukometne lige južne skupine pobijedili sedam golova razlike 29:22 (13:8) domaćeg Rudara i tako uknjižili prva dva prvenstvena boda.

Za Karlovčane je ovo zapravo bila prva prvenstvena utakmica jer je 1. kolo koje se trebalo odigrati u Karlovcu sa RK Senjom odgođeno zbog toga što je jedan igrač Kalrovca bio pozitivan na koronu pa je susret u suglasju obiju momčadi i odobrenje Natjecateljske komisije odgođen.

Praktički su od prve minute igrači trenerice Rašić imali sigurno vodstvo između 5 i 7 golova razlike, na primjer 8:13 i 16:22. To je svakako ulijevalo mirnoću i sigurnost u igri Karlovca pa su se osim najefikasnijih strijelaca (Dominik Smojver 9 i Bačić 7 golova) u listu strijelaca upisala još šest igrača.

Za Karlovac su nastupili: Radočaj, Horvat, Domagoj Smojver 3, Capan 3, Begić 3, Bosiljevac, Frketić, Lemić, Bačić 7 (3), Mrljak 1, Crnković 1, Magdić 2, Čavlović, Dominik Smojver 9 (2), Glumac. Trenerica Tatjana Rašić.

U 3. kolu 1. HRL Jug Karlovac dočekuje momčad Trogira.

Foto: B. Obradović/HRK