ATLETIKA OSTALI SPORTOVI

Započelo natjecanje HALS-a na kojima su nastupili atletičari i atletičarke AK Karlovac i AK KA-tima

Dva karlovačka atletska kluba – AK Karlovac i AK KA-tim, nastupili su protekli vikend u Čakovcu gdje je održano 2. kolo Hrvatske atletske lige – Sjever (HALS) za starije kategorije, kao i 1. kolo HALS-a za limače i limačice u Čakovcu.

Druga mjesta zauzele su mlađa kadetkinja Lara Čadonić u skoku u dalj, a Vita Andrić bila je četvrta. Nika Jagodić nastupila je u utrci na 800 metara za seniorke. Sve tri iz AK KA-tima. Treća mjesta zauzele su članice AK Karlovca Ida Nikolić u bacanju vortexa za mlađe kadetkinje, dok je Ana Mikšić u istoj disciplini bila četvrta. Još su nastupile – Nera Malović u utrci na 100 metara za starije kadetkinje i Marta Novaković u bacanju kugle za starije kadetkinje. Peto mjesto zauzela je Hela Rakamarić u utrci na 400 metara.

U kategoriji starijih atletičara AK Karlovac je osvojio tri treća, a AK KA-tim dva druga mjesta.

Peto mjesto osvojila je KA-timova štafeta limačica u disciplini 4×60 metara a trčale su: Mia Sabolić, Olja Kirinčić, Lucija Marinković i Lara Brkljačić.

U kategoriji limača najbolji rezultat postigao je Ivan Novković, član AK Karlovca, osvojivši 1. mjesto na 600 metara. Kod limačica je Olja Kirinčić, članica KA-tima, bila druga u skoku u dalj, a druga članica KA-tima, Lucija Marinković, zauzela je 3. mjesto.

KA-timovka Lucija Marinković bila najbolja u skoku u dalj i na 60 metara za 2010. godište, a također članica AK KA-tim Lucija Brkljačić bila prva u skoku u dalj i druga na 60 metara za 2012. godište.