RUKOMET

SVJETSKO PRVENSTVO 2023: Hrvatski sudački par Gubica & Milošević dobili nominaciju

Polako se slažu kockice nadolazećeg Svjetskog prvenstva 2023. godine koje zajednički organiziraju Poljska i Švedska. Uz hrvatsku mušku seniorsku reprezentaciju, Lijepa naša imat će još dva aduta koja su nas već “razmazila“ s nastupima diljem zemlje i svijeta.

Naravno, riječ je o fantastičnom hrvatskom sudačkom paru i po mnogima najboljem sudačkom paru na svijetu, Matiji Gubici & Borisu Miloševiću.

Uz brojna europska i svjetska natjecanja na kojima su sudjelovali, kao i Olimpijske igre te ostala priznata natjecanja u svijetu rukometa, skorašnje Svjetsko prvenstvo bit će još jedan događaj u nizu koji će Gubica i Milošević upisati u svoje zavidne životopise. Nominacija koja je stigla od Međunarodne rukometne federacije (IHF – a) još jedan je dokaz, ali i priznanje za dugogodišnji uspješan rad i trud naših sudaca. Također, velika je to satisfakcija i za cjelokupan hrvatski rukomet na “velikoj sceni“.

Svjetsko prvenstvo na rasporedu je od 11. do 29. siječnja 2023. godine u Švedskoj i Poljskoj. Uz nastupe hrvatske reprezentacije, svakako će biti posebno lijepo gledati i naše suce: Matiju Gubicu i Borisa Miloševića.

Izvor: HRS