RUKOMET

SVE JE SPREMNO ZA RUKOMET

RTL-ova ekipa spremna je za spektakularno Europsko prvenstvo u rukometu, a reporterka Ines Goda Forjan stigla je u Njemačku i popratila prvi službeni trening hrvatske reprezentacije!

Otvaranje Europskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj ispisat će povijest. Reprezentacije Francuske i Sjeverne Makedonije te Njemačke i Švicarske odigrat će utakmice na nogometnom stadionu Merkur Arene – i to pred 53 tisuće navijača. Svjetski je to rekord posjećenosti rukometne utakmice.

RTL prenosi utakmicu domaćina Njemačke i Švicarske, od 20.15 sati gledatelji će imati prilike pogledati zanimljiv intervju kapetana Domagoja Duvnjaka za EHF, a nakon prigodnog zagrijavanja uslijedit će utakmica – od 20.45 sati.

Ovo prvenstvo deseto je rukometno prvenstvo koje reporterka prati i oduševljena je organiziranošću domaćina.

  • Sve izgleda i više nego odlično, sve je spremno, domaćini Nijemci su se jako potrudili oko organizacije i to se vidi na svakom koraku. Jednostavno, zasad ne postoji stvar na koju nisu mislili. Sve miriše na to da nas čeka jedno uzbudljivo i odlično prvenstvo.

Siječanjska rukometna euforija reporterki je itekako poznata, a atmosfera u Njemačkoj odaje da počinje nešto veliko.

  • Jedva čekam petak i utakmicu Hrvatske i Španjolske. To će biti ono pravo, hrvatski navijači još jednom će pokazati koliko vole rukomet i vjerujem da će u SAP Areni prirediti najbolju moguću atmosferu. Želim našim reprezentativcima svu sreću i vjerujem da mogu odigrati prvenstvo za pamćenje. Imam neki dobar osjećaj da su u Njemačkoj moguće velike stvari – zaključila je Ines.

Urednik RTL Sporta i emisije „Vrijeme je za rukomet“ ima prognoze i za večerašnje utakmice.

  • Napokon kreće! Večeras pobjeda Francuske nad Sjevernom Makedonijom i pobjeda domaćina Njemačke nad Švicarskom. Povijesno je ovo prvenstvo i nije bez razloga dodijeljeno Njemačkoj. Pedeset tisuća ljudi na otvaranju će odjeknuti i popularizirati rukomet – priča Marko Vargek.
  • Uhvatila me euforija, kao i Šprema. Radi se punom parom kako bi gledatelji bili zadovoljni! Samo da krene i da Hrvatska pobijedi Španjolsku – velike su želje cijele RTL-ove rukometne ekipe.

Marko Vargek, Goran Šprem i Jakov Gojun broje sitno do emisije ‘Vrijeme je za rukomet’ i sraza Hrvatske sa Španjolskom.

Izvor: RTL