RUKOMET

Rukometni golman Denis Karić potpisao novi ugovor kojega nikad više ne može raskinuti!

Bivši vratar rukometaša Karlovca Denis Karić potpisao je još 2019. godine kod matičara u Karlovcu trajni ugovor uplovivši u bračnu luku sa svojom životnom izabranicom, Karlovčankom Sunčicom. Godinu dana kasnije, 2020., rodio im se sin Nick.

I to nije sve! Prošlu subotu je potpisao novi ugovor s istim „klubom zvanom Sunčica“ i ovoga puta sve to potvrdio izrekavši DA pred svjedocima i svećenikom u crkvi Presvetoga trojstva u Karlovcu. Istina da je sve to skupa išlo nekako obrnutim redom – prvo zaruke, vjenčanje kod matičara, dijete, krštenje i na kraju vjenčanje u crkvi … Ali, Bože moj najvažnije je da su oni dobro i da se vole!

Tako su, eto, Denis i Sunčica otvorili sezonu vjenčanja i ostalim karlovačkim sportašima. Zadovoljan je i sretan otac Dževad Karić – skromni i nenametljivi predsjednik u sjeni karlovačkih rukometašica.

Uslijedila je, naravno, službena svečanost, svadba, na koju se uz ostale goste, okupila obitelj, prijatelji i njegovi bivši i sadašnji suigrači iz Karlovca i njemačkog kluba. Bio je nazočan i trenutno najbolji europski i svjetski rukometaš Luka Cindrić, igrač Barcelone, s kojim je Denis neko vrijeme nosio dres HRK Karlovac.


Podsjetimo, Denis Karić (29) je sa 16 godina postao član prve momčad HRK Karlovca koja tada igra Premijer ligi Hrvatske. Istovremeno je bio i član hrvatske juniorske reprezentacije. Nakon 11 godina igranja za matični klub HRK Karlovac prešao je u premijerligaša RK Poreč kojeg je trenirao Dinko Đanković i s kojim je završio na četvrtom mjestu u Premijer ligi te se kvalificirao za EHF kup. Potom je u ljeto 2019. potpisao za njemačkog drugoligaša ThSV Eisenach. Uslijedila je ponuda trečeligaša SG Ratingen s kojim je Karić potpisao novi trogodišnji ugovor do 2023. godine. Studirao je sportski menadžment i stekao diplomu rukometnog trenera.


Foto: Facebook