RUKOMET

Rukometaši Karlovca za šesnaest minuta osigurali pobjedu od 14 golova razlike

U dvorani kraj Korane sinoć je odigrana odgođena utakmici 13. kola 1. Hrvatske rukometne lige južne skupine u kojoj je domaći Karlovac vrlo uvjerljivo, sa 14 golova razlike 33:19 (15:13), pobijedio momčad Rudara iz Labina.

Bio je to susret s dva različita poluvremena. Nije jasno što se dogodilo s domaćim igračima da su u prvih 30 minuta igrali toliko neprepoznatljivo a razlika u kvaliteti bila je očigledna. Ta je kvaliteta došla do izražaja tek u drugom dijelu utakmice kad su igrači trenerice Rašić igru prebacili u „petu brzinu“ napravili veliku seriju i pobjednik je praktički bio riješen za 16 minuta. Samo dva igrača Karlovca plus vratari nisu se upisali u listu strijelaca.

Zbog ozljeda, nisu nastupili Bačić i Begić a igrali su: Radočaj, Horvat 1, Domagoj Smojver 3, Capan 1, Janjanin 1, Bosiljevac 5, Frketić, Baršić 1, Hrvojević 2, Mrljak 2, Crnković 4, Magdić 2, Rukavina 4, Domjančić, Dominik Smojver 7, Glumac. Trenerica Tatjana Rašić.

Sa 32 boda Karlovac je tri kola prije kraja prvenstva na drugom mjestu na ljestvici s dva boda manje od vodećeg Trogira a u nedjelju 23. svibnja u 20. kolu 1. HRL Jug igraju u Rijeci sa sedmoplasiranom Kozalom.

Foto: G. Tomičić/RM