MIX

Veliki teniski zavodnik zaručio se s ruskom bogatašicom

Lolita Osmanova i bugarski tenisač navodno su dugo držali vezu u tajnosti zbog konzervativnog odgoja Ruskinje koja iza sebe već ima jedan propali brak.

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov (30) poznat je sportskoj, ali i široj javnosti kao osvajač srca brojnih žena, pa je tako bio u vezi s tenisačicom Marijom Šarapovom i glumicom i pjevačicom Nicole Scherzinger.

Dimitrov je tri godine bio s nekadašnjom prvom tenisačicom svijeta, Ruskinjom Marijom Šarapovom, a 2012. je zamalo izbio skandal kada je njihova veza objavljena dok je navodno bio u tajnoj vezi s američkom tenisačicom Serenom Williams. Pisalo se da je Dimitrov bio i u vezi s Playboyevom zečicom Nikoletom Lozanovom, ali i bivšom djevojkom vozača Formule 1 Lewisom Hamiltonom.

‘Kralj noći’ i veliki zavodnik odlučio se skrasiti, te je stavio zaručnički prsten na ruku Lolite Osmanove (25), kćerke ruskog biznismena i oligarha Eldara Osmanova. Lolita se prstenom pohvalila na društvenim mrežama, a vezu su navodno dugo skrivali od javnosti zbog konzervativnog odgoja Osmanove koja iza sebe već ima jedan brak. Radi se o sinu milijardera Alberta Avdolyana za kojeg se udala u Los Angelesu, a vjenčanje je koštalo vrtoglavih 13 milijuna dolora. Lolita je Gaspara ostavila nakon godinu dana, te je u međuvremenu postala djevojka bugarskog tenisača.

Izvor: Instagram