RUKOMET

RUKOMET: Iskusna Trešnjevka prevelik zalogaj za neiskusniju ekipu karlovačke škole rukometa

Kao što se moglo i očekivati favorizirana ekipa zagrebačke Trešnjevka je u Karlovcu lako došla do prvenstvenih bodova u 4. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapadne skupine protiv neiskusne domaće ekipe RK Škola rukometa Karlovac. Trešnjevčanke su pobijedile sa 15 golova razlike 33:18 (16:10).

Rezultat pokazuje da su domaće u prvom poluvremenu bile ravnopravne a da je u nastavku presudilo iskustvo i kvaliteta zagrebačke koja se za ovu sezonu pojačala s čak osam igračica kako bi osvojile prvo mjesto i vratile se u elitni razred hrvatskog ženskog rukometa.

Za RKŠR Karlovac su igrale: Bačić 5, Ištvanić, Stepić 4, Peretić, Španić 3, Korač 5 (2), Pavletić, Kučinić 1, Devčić, Perković, Krznarić, Skočibušić, Krizmanić, Medved, Keča, Benić. Trener Dražen Keča.

Nije baš sjajno da nakon prva četiri kola igračice trenera Kreče nemaju niti boda zato će bodove morati potražiti u nekom drugom susreti, možda već u sljedećem 5. kolu i to ne s ovako jakim već sebi ravnopravnijim protivnikom.

U 5. kolu 2. HRL Zapad karlovačke rukometašice igraju u Opatiji s Liburnijom, ekipom koja je dobila “pozivnicu” HRS-a za igranje u 2. HRL zapad.

Foto: G. Tomičić/RM