MINI RUKOMET RUKOMET

Proteklog vikenda odigrane su utakmice u kojima nastupaju selekcije rukometaša RK Škole rukometa Karlovac

Započelo je i natjecanje u Međužupanijskoj rukometnoj ligi mini rukometa u organizaciji Rukometnog Saveza Zagrebačke županije za dječake rođene 2012. (U-10), 2013. (U-9) i 2014. (U-8).

1.HRVATSKA RUKOMETNA LIGA DJEČAKA U-13 (Regija 1)
Drugi krugu 1. HRL kadetkinja (2006. i 2007. godišta) U-16 odigran je u Dugom Selu a nastupile su ekipe RKŠR Karlovac, ŽRK Ivanić, ŽRK Dugo Selo 55 i ŽRK Zelina.

RKŠR KARLOVAC – ŽRK IVANIĆ 17:16

Borbena i dobra utakmica u kojoj su se kadetkinje Karlovca od početka nametnule kao bolja ekipa. Istakle su se Franca Rajčić, Lucija Bekić, Tea Jurčević, Ana Krznarić i Hana Skočibušić. Igračica utakmice bila je Ana Krznarić.
Nastupile su: Tea Puljak, Patricija Rajčić (1), Vita Tarabić (1), Karla Goršić, Franca Rajčić (4), Lucija Bekić (3), Anja Tuškan, Dora Vidaković, Tea Jurčević (3), Ana Krznarić, Dora Mihalić, Lorena Maćešić, Hana Skočibušić (5), Dea Benko. Trener Dražen Keča.

RKŠR KARLOVAC – ŽRK DUGO SELO ’55 23:37

Kadetkinje Dugog Sela, sastavljana od pola svoje seniorske prvoligaške ekipe, bile su puno bolja ekipa od vršnjakinja iz Karlovca te zaslužuju glatku pobjedu s 14 golova razlike. Ekipa, sastavljana od pola seniorske prvoligaške ekipe ŽRK Dugo Selo 55, uvjerljiva, tehnički bolja s puno više utakmica u nogama. Igračica utakmice bila je Karlovčanka Franca Rajčić.
Za RKŠR Karlovac igrale su: Tea Puljak (1), Patricija Rajčić (3), Vita Tarabić (1), Karla Goršić (6), Franca Rajčić (4), Lucija Bekić, Anja Tuškan (1), Dora Vidaković, Tea Jurčević, Ana Krznarić, Dora Mihalić, Lorena Maćešić (1), Hana Skočibušić (3), Dea Benko (3). Trener Dražen Keča.

MEĐUŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA MINI RUKOMETA
Turnir je u organizaciji Rukometnog saveza Zagrebačke županije odigran u Rugvici.

U natjecanju je 16 ekipa dječaka rođenih 2012. godine. Sustav je organiziran turnirski tako da se mjesečno organizira jedan turnir na kome se odigrava od 3 do 5 utakmica. U 2012. godištu liga će se igrati jednokružno (16. kola) te se nakon toga liga dijeli na Ligu za prvaka (8 prvoplasiranih klubova) i Ligu za poredak (8 slijedeće plasiranih klubova). Liga za prvaka i Liga za poredak u drugom dijelu natjecanja igraju se jednokružno.

DJEČACI U-10 (2012. godište)
RKŠR Karlovac – RK Jamnica 19:2
RKŠR Karlovac – RK Kozara (BiH) 13:7
RKŠR Karlovac – MRK Sesvete 14:7
RKŠR Karlovac – RK Petrinja 5:0

Karlovačka ekipa dječaka U-10: Maro Šimičak, Grigor Beketić, Niko Smiljanić, Matej Lukunić, Ivano Vranić, Renato Peševski, Djan Atajić, Andro Grmšek, Dorijan Željeznjak, Jan Čović, Ignacije Vušir. Trener Danijel Grbačić. Najbolji pojedinac na turniru bio je Matej Lukunić.

DJEČACI U-9 (2013. godište)
U natjecanju je 26 ekipa dječaka rođenih 2013. godine. Sustav je organiziran turnirski tako da se mjesečno organizira jedan turnir na kome se odigrava od 3 do 5 utakmica. U 2013. godištu liga će se igrati jednokružno (15. kola).

RKŠR Karlovac – RK Valpovka 16:6
RKŠR Karlovac – RK Pavleki 17:5
RKŠR Karlovac – RK Maksimir Pastela 11:7
RKŠR Karlovac – RK Metalaca 5:0
RKŠR Karlovac – RK Novi Zagreb 5:0

Sastav ekipe: Niko Smiljanić, Matteo Diković, Ivano Vranić, Lukas Tržok, Bruno Tuškan, Kristijan Keser, Tin Štefanac, Duje Stipčić. Trener Goran Ivković.
Najbolji pojedinac na turniru je Ivano Vranić.

DJEČACI U-8 (2014. godište)
U natjecanju je 10 ekipa dječaka rođenih 2014. godine. Sustav je organiziran turnirski tako da se mjesečno organizira jedan turnir na kome se odigrava od 3 do 5 utakmica. U 2014. godištu liga će se igrati dvokružno (18. kola). Nakon toga liga dijeli na ligu za prvaka (5 prvoplasiranih klubova) i ligu za poredak (5 slijedeće plasiranih klubova). Liga za prvaka i liga za poredak u drugom dijelu natjecanja igraju dvokružno.

RKŠR Karlovac – MRK Sesvete 8:4
RKŠR Karlovac – RK Rugvica 10:9
RKŠR Karlovac – RK Sedmerac 5:6

Najbolji pojedinac bio je Jakov Jadrić, a trener ekipe je Goran Tarabić.