NOGOMET REKREACIJA

DOBRA IDEJA: NK Karlovac-veterani poručuju bivšim nogometašicama da će im pomoći osnovati ženski rekreativni klub

Nogometni klub Karlovac-veterani godinama već jednom tjedno imaju rekreativne haklove, ljeti na travnjaku igrališta NK Kupe u Donjem Mekušju, a zimi u sportskoj dvorani Arena u bivšoj tvornici ŽE-ČE.

Na haklovima se ne štede već znaju da je pobjeda prestiž a poslije se pomirljivo opuste uz domjenak kojega si sami pripreme, ili to učine pojedinci. Najčešće su to obilježavanja rođendana, imendana krštenja unučadi, povodom božićno-novogodišnjih blagdana … Vjerovali ili ne slave oni i bračne obljetnice – samo nek’ je zabave! Već do konca ove godine u planu imaju niz sličnih aktivnosti.

  • Iza nas je vrlo uspješna sportsko-rekreativna godina a uvjeren sam da će i sljedeća biti takva, pa i još bolja. Izuzetno mi je drago što smo se uspjeli okupiti uz poštivanje svih epidemioloških mjera pa svima želim puno zdravlja i sportske sreće – kazao je predsjednik kluba Josip Kurs i dodao kako će nastaviti sustavno podupirati brojne pojedince da nakon aktivne igračke karijere nastave se rekreativno baviti sportom.

Ujedno, pozivaju bivše nogometašice da im se pridruže, te im poručuju da će im pomoći ako žele osnovati prvi karlovački ženski rekreativni malonogometni klub kakvoga u Karlovcu još nema.