RUKOMET

PRIJATELJSKE UTAKMICE: Započelo uigravanje za postizanje top forme do nastavka natjecanja

Sva tri karlovačka rukometna kluba odigrali su trening-prijateljske utakmice. Hrvatski rukometni klub Karlovac gostovao je u Varaždinu, Dubovac-Gaza ugostio je Senj, a karlovačka Škola rukometa Murvicu iz Crikvenice. Praktički su započeli su uigravanjem za postizanje top forme prije nastavka natjecanja.

VARAŽDIN 1930 – KARLOVAC 31:27
Rukometaši Karlovca igrali su u Varaždinu prijateljsku utakmicu s GRK Varaždinom 1930, ekipom koja igra Ligu za prvaka. koja je ušla u Ligu za prvaka. Varaždinci su pobijedili s 4 razlike (31:27, 17:17). Varaždinci će uzvratiti utakmicu u Karlovcu u petak, 9. veljače.

Za HRK Karlovac igrali su: Kajba, Loparac, Grčić 3, Kovačić 1, Capan, Janjanin, Bosiljevac 2, Domagoj Smojver 3, Rukavina 2, Šalković, Hrvojević 4, Mrljak 2, Kojčin 1, Čulo, Stipetić 1, Radočaj 1, Dominik Smojver 7 i Benić.

DUBOVAC-GAZA – SENJ 39:31
Rukometaši Dubovca-Gaze i Senja tradicionalni igraju prijateljske utakmice. Utakmica je odigrana u sportskoj dvorani OŠ Grabrik a završena je pobjedom domaćina s rezultatom 39:31 (17:13).

Martin Luketić postigao je 6 golova, Štrucelj, Kordić i Hreljac po 4, Belavić, Balen i Jaman po 3, Magdić, Marić, Gvozdanović, Dujmić i Cvitanović po 2, a Vučić i Tuškan po 1 gol za karlovačku momčad.

U petak, 9. veljače ugostit će ekipu Zagorice iz Velike Gorice.

ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC – MURVICA 23:27
Igračice trenera Dražena Keče također su igrale u dvorani OŠ Grabrik gdje su ugostile ekipu Murvice iz Crikvenice, a gošće su zabilježile pobjedu s rezultatom 27:23 (14:11).

U ekipi RK Š.R. Karlovac najefikasnija je bila Petra Medved koja je postigla 6 golova, Kusanić i Nose postigle su svaka po 5, Razumić i Stepić po 3,a Jurišić 1 gol.