RUKOMET

PRIJATELJSKA UTAKMICA: Karlovčani pobijedili Bjelovar, traži se novo pojačanje na vratarskoj poziciji

U četvrtoj prijateljskoj-trening utakmici kojom se pripremaju za Premijer ligu rukometaši Karlovca zabilježili su drugu pobjedu. U dvorani kraj Korane pobijedili su premijerligaša RK Bjelovar rezultatom 30:29 (15:14).

HRK Karlovac je nastupio u sljedećem sastavu: Radočaj (4+0), Horvat 2, Domagoj Smojver 2, Capan, Negran, Janjanin, Bosiljevac 2, Frketić 2, Makarun, Bačić 3, Hrvojević 5 (2), Mrljak 2, Crnković, Magdić 1, Rukavina 3, Dominik Smojver 8 (1), Domjančić (1+0), Glumac (2+0). Trenerica Tatjana Rašić.

Kod domaćina nešto bolji od ostalih Dominik Smojver koji je bio i najefikasniji u svojoj momčadi s 8 postignutih golova.

Rezultat se često izmjenjivao što govori da se igralo prilično izjednačeno ali su domaći rukometaši na kraju ipak zaslužili pobjedu jer su većim dijelom susreta vodili, u nekoliko navrata i s 3 gola razlike.

Konačno smo dobili i odgovor na pitanje „gdje je nestao Bruno Ćopić“. Naime, najavljeno golmansko pojačanje ipak neće zaigrati u dresu Karlovca. Navodno je prestao s aktivnim igranjem! Malo je neshvatljivo zašto se uopće s takvim igračem pregovaralo. Sada je HRK Karlovac u potrazi za novim golmanom.

Sljedeću trening utakmicu Karlovac igra u utorak 31. kolovoza u Kutini protiv Moslavine.

Foto: Kaportal/R. Fajt