RUKOMET

PRIJATELJSKA UTAKMICA: Karlovačke rukometašice „udarnički“ ispratile Udarnik pobjedom od pet golova razlike

Igračice Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac odigrale su u dvorani FIK na Borlinu pripremnu utakmicu sa ŽRK Udarnik iz Velike Gorice koja je završila pobjedom karlovačke ekipe 32:28 (19:13).

Za RKŠR Karlovac su nastupile: Pavletić, Bačić 6, Kučinić 3, Vuković 5, Španić 2, Medved 3, Peretić 1, Korač, Krizmanić 1, Štepić 9, Kramarić 1, Devčić, Perković, Benić, Skočibušić, Ištvanić, Keča (13 obrana). Trener Dražen Keča.

Nakon što su cijele pripreme odradile u dvorani FIK na Borlinu ovo je Kečinim rukometašicama bio dobar test forme prije počeka natjecanja. U susret se ušlo s oprezom iz straha od mogućih povreda. Međutim, igra „Školarki“ pokazala se vrlo dobrom. Tijekom susreta domaće su uglavnom imale inicijativu tako da njihova konačna pobjeda nije dolazila u pitanje.

Uglavnom su sve igračice dobile potrebnu minutažu a po efikasnošću istakla se Stepić sa 9 postignutih golova, te Bačić sa 6 i Vuković sa 5 golova. Odlična na vratima Karlovčanki bila je trenerova kći Patricija Keča s 13 obrana.

Prije početka službenog natjecanja koje počinje 26. rujna (Zamet u Karlovcu), u petak 18. rujna Karlovčanke igraju generalku u Zagrebu s Trešnjevkom, ekipom čije su ambicije znatno veće od karlovačkih a to je naslov i ulazak u viši rang.

Foto: Facebook