RUKOMET

POZNATI PAROVI: U 1. kolu Paket 24 Premijer lige HRK Karlovac dočekuje RK Poreč, bivši Đankovićev klub

Hrvatski rukometni savez izvukao natjecateljske brojeve u svim ligama. HRK Karlovac je izvukao natjecateljski broj 3 kojim mu je određeno da će sezonu u skupini A Paket24 Premijer ligi otvoriti domaćim susretom s Porečom, klubom koji je donedavno trenirao Dinko Đanković, sadašnji savjetnik trenerice Karlovca Tatjane Rašić.

Naime, HRK Karlovca će igrati u skupini A Paket24 Premijer lige s: Dubravom, Goricom, Porečom, Spačvom iz Vinkovaca, Umagom, PPD-om Zagreb i Rudarom iz Ruda.

Rukometašice RK Škola rukometa Karlovac će prvenstvo otvoriti gostovanjem u Zaprešiću. U 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi Zapad (2. HRL Zapad) igrat će još: Arena iz Pule, Ivanić iz Ivanić Grada, Luburnija iz Opatije, druga ekipa zagrebačke Lokomotive, crikvenička Murvica, Rudar iz Labina, Samobor, Senia iz Senja, Udarnik iz Velike Gorice, riječki Zamet i Zaprešić.

U 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi Zapad (2. HRL zapad) Rukometni savez Karlovačke županije ima tri predstavnika: RK Dubovac, RK Ogulin i HRK Karlovac II. Uz njih u 2. HRL Zapad nastupaju još: 28. april iz Kaštelira, Arena II iz Pule, Buje 53, Selce, riječki Trsat i Zamet II i pulska Veruda.

U 1. kolu RK Dubovca dočekuju RK Trsat, RK Ogulin dočekuje RK Selce, a Karlovac II igra na Rijeci s drugom ekipom Zameta.