RUKOMET

Neshvatljiv poraz rukometašica Karlovca od Lokomotive s čak 15 golova razlike

U dvorani kraj Korane rukometašice RK Škola rukometa Karlovac su u 4. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad ubilježile težak poraz od druge ekipe zagrebačke Lokomotive sa čak 15 golova razlike rezultatom 42:27 (22:16).

Nema se tu što puno pisati o utakmici kad je sve vidljivo iz rezultata. Za nadati se je da je ekipi trenera Dražena Keče ovo bio samo loš dan i da se više neće ponoviti takva igra i tako uvjerljiv poraz. Domaćim rukometašicama nije pomogla i odlična efikasnost Marije Kusanić koja je postigla 11 te Petre Bačić sa 8 postignutih golova.

Za RK Škola rukometa Karlovac su igrale: Bačić 8, Ištvanić, Stepić 1, Peretić 2, Bekić, Kusanić 11 (5), Razumić, Kučinić 4, Devčić, krznarić, Blašković, Čović, Medved 1, Rajčić, Keča, Benić.
Nakon 5. kola Karlovčanke su na 10. mjestu na ljestvici sa dva boda, a Zagrepčanke su druge sa 8 bodova, dva manje od prvoplasiranog Rudara.

U sljedećem 5. kolu igračice RKŠR Karlovac odlaze u Sisak.


DRUGA LIGA: Dubovac – Ogulin 24:23

U 4. kolu 2. HRL Zapad odigra je derbi između karlovačkog Dubovca i Ogulina. Pobijedili su Dubovčaki sa 24:23, Nakon 4 i kola 4 momčadi imaju po 6. bodova, Dubovac, Ogulin, Zamet II i Arena (s utakmicom manje). Rukometaši Karlovca II ovaj vikend nisu igrali s Bujama jer je susuret odgođen zbog COVID-a.


Foto: R. Fajt/Kaportal