OSTALI SPORTOVI STOLNI TENIS

Dugoreške stolnotenisačice se bez poraza kvalificirale u drugi krug Europskog kupa

Stolnoteniski klub Aquaestil osvojio je prvo mjesto na turniru prvog kruga Europskog kupa grupe C koji je od petka do nedjelje odigran u Stolnoteniskom domu ‘Anton Tova Stipančić’ u Dugoj Resi.

Igračice trenera Nikice Vukelje odigrale su četiri susreta i zabilježile sve četiri pobjede čime su zaslužile prvo mjesto i plasman u drugi krug Europskog kupa. Pored domaćih stolnotenisačica u daljnje natjecanje Kupa plasirala se i drugoplasirana ekipa španjolskog Linaresa sa tri pobjede.

  • Naša prva ekipa je dobro odigrala turnir, pokazale su da imaju kvalitetu. Han Xue Vukelja i Amy Wang bile su bez poraza, a za Lei Rakovac ovo je bila jako dobra provjera poduže stanke i povratka u stolni tenis. Inače, turnir je bio dosta jak, posebno su me ugodno iznenadile Španjolke. Vjerujem da možemo daleko dogurati u Europskom kupu u ovoj sezoni – rekao je trener Vukelja za Hrvatski radio Karlovac.

Rezultati dugoreškog kluba: Aqueastil – Uniao 3:0, Aqueastil – Budapesti 3:0, Aqueastil –Linares 3:2, Aquaestil – Kazana” s 3:1.

Foto: B. Obradović/HRK