MINI RUKOMET RUKOMET

MINI RUGVICA: Rukometaši „Sedmerca“ pobjednici, „Đanijeve bebe“ razigravale za plasman od 7. do 12. mjesta

Završen rukometni turnir Mini Rugvica 2021. namijenjen dječacima rođenim 2012. godine i mlađi. Zbog pandemije je odigran godinu dana kasnije i to u nešto smanjenom obimu.

Nastupalo je 12 momčadi iz cijele Hrvatske, a karlovački rukomet su predstavljali su mladi igrači RK Škola rukometa Karlovac i Rukometnog kluba Sedmerac. Turnir se igrao trokružno tijekom 3 vikenda. Prva dva vikenda igralo se po skupinama, a završni vikend je bilo razigravanje od 1. do 6. mjesta.

Rukometni klub Sedmerac iz Karlovca završio je turnir na sjajnom 1. mjestu za što im je pripao pobjednički pokal i medalje.

Za RK Sedmerac igrali su: Karlo Marinković, Andro Matan, Petar Bajac, Luka Ljubanović, Roko Katić, Lovro Stipetić, Ivor Palajsa, Nikša Radić, Nikša Colnar, Ivor Knežević, Luka Mrgan, Mislav Kovačić, Ivano Špelić, Ivano Rožić i Luka Kapusta. Trener Kristijan Ljubanović.

RK Ivančica je druga, treća je RK Gorica, a Rukometna škola Karlovac, takozvane „Đanijeve bebe“, razigravala je za plasman od 7. do 12. mjesta, što je također uspjeh za pohvalu.

Foto: Facebook