OSTALI SPORTOVI TENIS

ROAD TO UMAG: Frane Ninčević pobjednik je turnira u Karlovcu i borit će se za pozivnicu ATP Croatia Umag Open

Frane Ninčević i Domagoj Bilješko odigrali su spektakularno karlovačko finale turnira Road to Umag. U meču koji je trajao više od da i pol sata. Ninčević je pobijedio s rezultatom 7-6 (4) (2) 6-7 10-7.

Ninčević je tako prvi igrač koji se kvalificirao na završni masters turnir koji će se održati u Umagu gdje će imati priliku boriti se za pozivnicu organizatora za ATP Croatia Umag Open.

– Zahvaljujem se svim gledateljima koji su u velikom broju ispratili finalni meč do kraja te odličnoj atmosferi za vrijeme trajanja turnira. Super sam se osjećao igrati u Karlovcu, iskreno se nadam i veselim prilici da ponovno zaigram na ovim vašim prekrasnim teniskim terenima – kazao je pobjednik Frane Ninčević.

– Čestitamo svim igračima koji su sudjelovali na turniru u Karlovcu i želimo im puno sreće u nadolazeći turnirima u Požegi i Splitu – kaže Robert Crevar iz Teniskog kluba Karlovac koji je organizirao ovaj turnir.

OBILJEŽAVANJE 110 GODINA KLUBA

Teniski klub Karlovac nastavlja s obilježavanjem 110. godina kluba. U idućih 5 tjedana održat će se 2. izdanje Head dječjeg turnira, memorijal u čast poginulim Hrvatskim braniteljima, završetak Lige uz Koranu, jubilarni 50. Memorijal ‘Marijana Oršanića’ i međunarodno natjecanje Tennis Europe gdje će Teniski Klub Karlovac i grad Karlovac ugostiti 16 europskih reprezentacija.