RUKOMET

KRAJ SEZONE: KA-rukometašice prvenstvo zaključile gostujućom pobjedom i devetim mjestom na ljestvici

Igračice RK Š.R. Karlovac posljednje 22. kolo 2. Hrvatske rukometne lige zapadna skupina odigrale su u petak navečer u Senju s domaćom ekipom Senie. Utakmica je završena pobjedom Karlovčanki s rezultatom 29:28 (14:15).

Gotovo tijekom svih 6o minuta igračice trenera Dražena Keče bile su bolje i zasluženo izborile pobjedu i dva prvenstvena boda. Rukometašice RK Š. R. Karlovac prvenstvo su završile na devetom mjestu sa 17 bodova.

Odlična i nadasve raspoložena za postizanje golova bila je Kristina Vuković s 14 pogodaka. Isto tako raspoložena za obranu bila je golmanica Karlovca Patricija Keča koja je upisala 13 obrana.

Za Rukometni klub Škola rukometa Karlovac igrale su: Bačić 5, Nose, Stepić 4, Peretić, Kusanić 1, Vuković 14, Razumić 2, Perković, Krznarić, Skočibušić, Medved 3, Jurišić i Keča.

Karlovačke rukometašice završile su prvenstvo na devetom mjestu na tablici sa sedamnaest bodova.


Rukometaši Karlovca večeras u ŠSD, u posljednjoj utakmici ovog prvenstva pred domaćom publikom, igraju s RK Rudar Adrie Oil iz Labina. Utakmica počinje u 19 sati. Biti će to ujedno i promocija prvaka lige s obzirom da je Karlovac ranije još matematički osigurao naslov i povratak u Premijer ligu.


Foto: S. Selman/KAŠ