MINI RUKOMET RUKOMET

FOTO ČESTITKA: Polaznici rukometnog kampa iz Hostela Karlovac u Selcu čestitali 441. rođendan svome gradu

Jedan dan proveden u kampu Rukometnog kluba Škola rukometa Karlovac u Hostelu Karlovac u Selcu bio nam je dovoljan da se ponovno uvjerimo kako je kamp prijeko potreban zbog zajedništva, treninga i uopće promocije rukometnog sporta.

Ovogodišnji kamp u organizaciji RK Škola Rukometa Karlovac je jubilarni 20. po redu što je, uz gimnastički kamp u organizaciji GK Sokol Karlovac, najvjerniji posjetitelj nekadašnjeg karlovačkog odmarališta u Selcu a sada potpuno preuređenog i gostima vrlo prihvatljivog Hostela Karlovac, kojime rukovodi direktor Karlovčanin Dario Smojver, nekadašnji istaknuti karlovački sportaš-tenisača a prije svega poklonika sporta.

– Kamp je svakako primjer kako bi trebalo raditi s djecom i u drugim sportskim udrugama, a naš Hostel im za to stoji na usluzi uz dobre uvjete i najpovoljnije cijene – naglasio je direktor Hostela Dario Smojver.

– Trenutno u našem kampu boravi prva grupa djece koja ostaje do 15. srpnja, a od 15. do 23. srpnja je u programu druga grupa polaznika. U prvoj grupi nalazi se 50-tak mladih rukometaša i rukometašica koji pod budnim okom naših stručnih trenera usavršavaju i nadopunjuju svoje rukometno znanje i pripremaju se za jesensku natjecateljsku sezoni 2020/2021. Također, očekujemo 50-ak polaznika i u drugoj grupi. Naglasio bih kako se pridržavamo svih uputa Stožera civilne zaštite za zaštitu od koranavirusa – kaže organizator Kampa Miloš Đanković.

Nakon rukometaša u Hostel Karlovac u Selce dolaze gimnastičari KA-sokola, i ne samo iz Karlovca već i iz drugih gimnastičkih društava u Karlovačkoj županiji te iz susjednih država, a o čemu će također izvještavati novinarska ekipa KAŠonline.

I za kraj, male Karlovčanke i Karlovčani nikako nisu zaboravili svim svojim sugrađanima čestitati 13. srpanj – rođendan grada Karlovca.