RUKOMET

2. HRL ZAPAD: Samoborke spretnije i sretnije, zasluženo odnose bodove iz dvorane kraj Korane

Fotoreporteru KAŠ-a prodavač ulaznica zabranio ulaz u dvoranu kamo je došao po zadatku jer, kaže, novinarska iskaznica HZSN-a čije je član, nije važeća!


U 2. kolu 2. Hrvatske rukometne lige zapadne skupine rukometašice RK Škola rukometa Karlovac igrale su u ŠSD na Rakovcu s ekipom RK Samobora koja im je odnijela bodove pobijedivši s rezultatom 32:26 (19:12).

Za RKŠR Karlovac igrale su: Cindrić, Bačić 7, Stepić 2, Peretić, Bekić, Kusanić 7, Vuković 7 (3), Razumić 2, Krznarić, Skočibušić, Medved 1, Jurišić, Jurčević, Keča. Trener Dražen Keča.

Na upit da li su Samoborke ekipa koja puca na vrh ljestvice trener Dražen Keča nam je kazao:
– Svi smo mi tu negdje. Pobjeđuje ona ekipa koja bude manje griješila!

U ekipi trenera Dražena Keče bilo je previše pogrešaka. Za razliku od gostujućih igračica domaće su se sporo vraćale u obranu što su gostujuće igračice spretno koristile i kažnjavale golovima iz kontri. U napadu su domaće igrale bez neke posebne kreativnosti. Šteta jer se očekivala pobjeda. Ovaj poraz, dakako neće i ne može puno utjecati na konačan plasman karlovačke ekipe. Tek smo na početku prvenstva i ovo su „prvi mačići“. Karlovčanke su u prvih 10-15 minuta pokazale da imaju potencijala i da će to biti jedna sasvim druga ekipa u odnosu na prošlo prvenstvo. Zato ih treba podržati.

Nakon dva kola RKŠR Karlovac je na petom mjestu a današnje pobjednice, ekipa Samobora, je na šestom mjestu, obje s po jednom pobjedom i jednim porazom. U sljedećem 3. kolu karlovačke rukometašice igraju u Opatiji (subota, 8. listopada) s ekipom Liburnija-Opatija.

Foto: Silvijo Selman


Igrači HRK Karlovac sutra (nedjelja) u 1. kolu 1. Hrvatske rukometne lige Jug igraju u Splitu (18 sati) s ekipom BM 07 (bivša momčad Balić & Metličić).


IMA I TOGA: Prodavač ulaznica zabranio fotoreporteru KAŠ-a ulazak u dvoranu!

KAŠ-evom fotoreporter koji je prije nekoliko mjeseci počeo surađivati s našim portalom i već je bio na nekoliko sportskih događaja, zabranjen je ulazak u ŠSD gdje je došao službeno, po zadatku, kako bi odradio fotografiranje za svoju redakciju. Čovjek što prodaje ulaznice kazao mu je da novinarska iskaznica HZSN-a čije je fotoreporter član ne vrijedi, te da i to što je fotoreporter također ne vrijedi jer, svi moraju kupovati karte.

  • Ma, nije mi za 15 kuna, nego neugodna situacija …- kazao je KAŠ-ev fotoreporter.

Ovo nije neugodna situacija samo za našeg fotoreportera već još i više za RKŠR Karlovac. Ovakve se situacije više ne bi smjele ponavljati a događaju se zato što Uprava kluba ne radi svoj posao pa redari ne znaju kome smiju, a kome ne smiju dozvoliti ulaz u dvoranu bez ulaznice.