RUKOMET

2. HRL ZAPAD: Karlovčankama nedostajalo udarničkog motiva da bi pobijedile Udarnika u Velikoj Gorici

Rukometašice RK Škola rukometa Karlovca danas igrale s ekipom Udarnika u Velikoj Gorici a utakmica je završena pobjedom Udarnika 25:21 (14:8). Bio je to susret 4. kola 2. Hrvatske rukometne lige zapadne skupine.

Nakon ovoga kola rukometašice RK Škola rukometa Karlovac su zasad još na 8. mjestu sa 2 boda, jednom pobjedom i tri poraza iz četiri do sada odigrana kola te utakmicom više od tri ekipe koje su trenutno ispod Karlovčanki na ljestvici.

RK ŠKOLA RUKOMETA KARLOVAC: Bačić 2, Ištvanić, Stepić 5, Peretić 1, Bekić, Kusanić 10 (4), Razumić, Kučinić 2 (1), Devčić, Perković, Krznarić, Skočibušić, Medved 1, Rajčić, Keča, Benić. Trener Dražen Keča.

Tijekom utakmice karlovačke igračice su svega 8 puta bile u vodstvu, zaključno do 18 minute i to: 0:1, 1:2, 3:4, 4:5, 5:6, 5:7, 6:7 i 7:8. Sve ostale minute tog meča pripale su domaćim igračicama koje su uglavnom vodile sa 4-5 golova razlike. Na odmor su domaće otišle sa šest golova prednosti a kraj su zasluženo okončale sa četiri gola razlike.

U ekipi trenera Keče efikasna od ostalih bila je ovogodišnja prinova Marija Kusanić sa 10 golova koja je ujedno i peti strijelac lige sa 25 do sada postignutih zgoditaka. Iza Kusanić efikasnošću se istakla uvijek solidna Lucija Stepić, te na golu Patricija Keča koja je i ovoga puta imala pregršt obrana – 18. U prvom dijelu odigrale su kako-tako, u drugom nikako. Nažalost sve skupa premalo dobro da bi iz Velike Gorice otišle s povoljnijim rezultatom. Zapravo, među Karlovčankama bilo je premalo udarničkog motiva da bi pobijedile Udarnika u Velikoj Gorici

U 5. kolu 2. HRL Zapad koje je na rasporedu iduće nedjelje 24. listopada igračice karlovačke Škole rukometa igraju u Karlovcu s drugom ekipom zagrebačke Lokomotive.

Foto: R. Fajt/Kaportal