RUKOMET

2. HRL ZAPAD: Karlovačke rukometašice propustile osvojiti gostujuće bodove na domaćem parketu

Igračice RK Škola rukometa Karlovac su u sportskoj dvorani kraj Korane u 5. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad igrale s drugom ekipom zagrebačke Lokomotive. Meč je završen pobjedom Zagrepčanki s rezultatom 32:30 (14:13).

Za RK Škola rukometa Karlovac su nastupile: Bačić 9, Nose, Stepić 3, Peretić, Bekić, Kusanić 3, Vuković 12 (4), Razumić, Rajčić, Kučinić, Tuškan, Krznarić 3, Skočibušić, Medved, Jurišić, Keča (10+1). Trener Dražen Keča.

Štogod da je trener govorio svojoj ekipi kako da igraju na parketu je to izgledalo potpuno drugačije. U ovoj se utakmici vrlo dobro moglo vidjeti da treneri nisu uvijek krivci za poraz svoje ekipe.

Karlovčanke su jednostavno propustile priliku da na domaćem parketu kao gošće zabilježe dva boda. A mogle su ih osvojiti samo da su igrale više odgovornije. Gotovo je nemoguće prebrojati koliko su imale tehničkih pogrešaka, pogotovo u prvih 30 minuta. Kad su pred kraj susreta imale još priliku i zadržati vodstvo to se nije dogodilo jer su nakon toga uslijedile pogreške koje su ih koštale pobjede. Druga ekipa Lokomotive odlazi iz dvorane kraj Korane gdje su igrale kao domaćini kao pobjednice iako i one nisu prikazale neku posebno dobru igru. U totalnoj zbrkanoj igri obiju ekipa na koncu su imale više sportske sreće.

Kod Lokomotive bolja od ostalih bila je Iva Zrilić, a kod Karlovčanki jedina koja je odigrala solidno s najmanje pogrešaka bila je Petra Bačić.

Foto: Silvijo Selman/KAŠ