NOGOMET

NOGOMET ili VATERPOLO?: Zbog kiše odgođena utakmica Karlovac-Vrapče

Zbog kiše koja je u Karlovcu padala svega sat vremena današnji susret 11. kola 3. Hrvatske nogometne lige Centar koji se trebao odigrati na Stadionu ‘Branko Čavlović – Čavlek’ između NK Karlovca 1919 i NK Vrapča je odgođen.

Uvjeti za igru nisu postojali. Kad su suci izišli na teren i uvjerili se da lopta ne odskače jer travnjak nije pokupio vodu odlučili su da se utakmica ne može igrati. Umjesto nogometa mogla se odigrati vaterpolska utakmica! Novi termin je u ponedjeljak u 17 sati.

Saznajemo međutim da travnjak pomoćnog igrališta nije bio potopljen! U novi travnjak na glavnom stadionu uloženi su nemali novci a o čemu smo već pisali. Odgovorni za loše održavani travnjak vjerojatno neće odgovarati već će se postupiti po poznatoj narodnoj poslovici: „Vuk sit i sve ovce na broju!“.


  1. HNL SREDIŠTE: Vojnić ’95 – Špansko 0:2 (0:1)

NK Vojnić ’95 izgubio je na domaćem travnjaku od NK Španskog s rezultatom 2:0 (1:0). Bila je to utakmica 10. koka 4. Hrvatske nogometne lige Središte. Strijelci su bili Luka Grubišić u 25. minuti i Marko Sekulić u 79. minuti.

Vojnićani su nastupili u sljedećem sastavu: Manjerović, Kalem, Stanić, Omeragić (od 58. Jagodić), Tutić (od 53. Jurić), Brkić, Prpić (od 76. Bijelić), Sušilović, Ljevar (od 58. Martinović), Josipović (od 76. Lučić) i Valentić.