RUKOMET

2. HRL ZAPAD: Jako važna pobjeda rukometašica karlovačke škole rukometa

Igračice RK Škola rukometa Karlovac danas su u dvorani na Rakovcu u 18. kolu 2. Hrvatske rukometne lige Zapad ugostile drugoplasiranu ekipu Udarnika iz Velike Gorice. Susret je završen pobjedom Karlovčanki s rezultatom 29:20 (13:11).

Oporavljena Kristina Vuković je s 8 pogodaka bila je najefikasnija igračica, Razumić je postigla 7, Bačić 5, Stepić 4, Medved 3, a Krznarić i Jurišić po 1 gol. Patricija Keča je imala 17 obrana.

RKŠR Karlovac: Bačić 5, Stepić 4 (1), Peretić, Kusanić, Vuković 8, Razumić 7, Bekić, Nose, Perković, Krznarić 1, Skočibušić, Jurišić 1, Mihalić, Medved 3, Keča. Trener Dražen Keča.

Kao i karlovački rukometaši u jučerašnjoj utakmici tako su i igračice trenera Dražena Keče danas prikazale najbolju igru na domaćem parketu u dosadašnjem dijelu prvenstva. Odigrale su dobro i u obrani i u napadu te potpuno nadigrale favoriziranu gostujuću ekipu. Ovo je jako važna pobjeda karlovačkih igračica u borbi za ostanak u drugoligaškom društvu.

Ovo je šesta pobjeda koja im osigurava 9. mjesto na ljestvice s 12 bodova, 5 bodova prednosti pred pretposljednjim Omišljem s kojim se sastaju u sljedećem 19. kolu.

Foto: Silvijo Selman/KAŠ