RUKOMET

2. HRL ZAPAD: Igračice Karlovca (ne)očekivano izgubile u Senju, Dubovac izgubio na Rakovcu

Rukometašice Karlovca izgubile su u Senju od ekipe Senie rezultatom 32:28 (17:17). Igralo se 8. kolo 2. Hrvatske rukometne lige zapadna skupina.

Za RK Škola rukometa Karlovac su igrale: Bačić 6, Ištvanić, Stepić 2, Peretić 6, Bekić, Kusanić 3 (1), Razumić, Kučinić 5, Devčić, Perković, Krznarić, Skočibušić, Medved 6, Rajčić, Keča, Benić. Trener Dražen Keča.

Karlovčanke su se tijekom svih 60 minuta dobro držale ali presudio je domaći teren. Nakon ovoga poraza ekipa trenera Dražena Keče je pretposljednja na ljestvici 2. HRL Zapad sa 2 boda iz 7 utakmica. U sljedećem 9. kolu dočekuju kod kuće riječki Zamet.

POBJEDA OGULINACA I PORAZ DUBOVČAKA

U utakmicama 6. kola 2. Hrvatske rukometne lige Zapad rukometaši Dubovca izgubili su na Rakovcu od momčadi “28. aprila” iz Kaštelira rezultatom 27:26. U Ogulinu je istoimeni domaći drugoligaš pobijedio Verudu iz Pule rezultatom 34:31a, susret Karlovac II je Senja je odgođen.

U 7. kolu 2. HRL Zapad Karlovac II igra u Puli s Verudom, Dubovac također igra u Puli s Arenom Pula, a Ogulin odlazi u Kaštelir kod RK 28. aprila.