RUKOMET

2. HRL ZAPAD: Derbi sredine ljestvice zasluženo pripao Opatijkama

Rukometašice RK Škola rukometa Karlovac drugi dio sezone u 2. Hrvatskoj rukometnoj ligi Zapad nastavile su na parketu dvorane kraj Korane gdje su u derbiju sredine ljestvice ugostile ekipu Liburnija Opatije. Prije ovog kola Opatijke su bile 6. na ljestvici s 12 bodova, a Karlovčanke 7. s 10 bodova.

Karlovačka utakmica završena je pobjedom gostujuće ekipe s rezultatom 29:22 (12:10). Nakon ovog poraza igračice trenera Dražena Keče ostale su na sedmom mjestu na ljestvici s istim brojem bodova

Za RK Š. R. Karlovac nastupile su: Nose 4, Stepić 4, Teskera 1, Jurčević, Kusanić 3 (2), Razumić 6, Krznarić, Papić, Skočibušić, Goršić 1, Medved 3, Jurišić, Keča, Tarabić. Trener Dražen Keča.

U 13. kolu, u subotu 17. veljače, Karlovčanke ponovno igraju kod kuće. Na domaćem parketu ugostit će ekipu Murvice.


U subotu, 17. veljače počinje natjecanje u Ligi za ostanak, HRK Karlovac 1. kolo igra u Karlovcu s ekipom zagrebačke Dubrave. Ligu za ostanak HRK Karlovac starta sa 6. mejsta na ljestvici s 9 bodova, a Dubrava s druge pozicije s 10 bodova.  

Idućeg vikenda započinje i natjecanje u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi južne skupine. RK Dubovac-Gaza u 12. kolu odlazi na Rijeku gdje igraju s RK Zametom, trenutno prvoplasiranom momčadi s 21. bodom. Karlovački žuto-zeleni su šesti s 12 bodova.


Foto: Silvijo Selman