NOGOMET

PRIJATELJSKA UTAKMICA: NK Karlovac s desetoplasiranom momčadi Treće lige odigrao neriješeno

Karlovački plavo-bijeli nastavili su i nakon povratka iz Medulina s odigravanje prijateljskih-trening utakmica. Na stadionu s desne obale Korane u Mekušanskom polju igrali su s NK Kurilovcem, desetoplasiraom momčad 3. NL Centar.

Susret je završen bez pobjednika s rezultatom 1:1 (0:1), a trener Igor Pamić nema puno razloga za zadovoljstvo igrom svojih nogometaša. Strijelac za goste bio je Elijah Chikwado u šestoj minuti. Domaćin je izjednačio u 86. minuti a strijelac je bio Marko Batur.

NK Karlovac 1919 u subotu, 17. veljače, na „Čavleku“ igra zadnju pripremnu utakmicu pred nastavak prvenstva protiv juniore zagrebačkog Dinama.


ČRNOMELJ – ILOVAC 0:1

NK Ilovac igrao je Sloveniji, u Črnomlju, prijateljsku utakmicu NK Belom krajinom. Utakmica je završena pobjedom kluba iz Ilovačke šume s rezultatom 1:0. Strijelac je bio u 8. minuti utakmice Roberto Kladušan. U jedanaestoj minuti dosuđen je 11-erac za domaću momčad, ali je vratar Luka Bogović obranio udarac s bijele točke.

U petak, 16. veljače Ilovčani odlaze na trodnevne morske pripreme u Selce, a u subotu, 17. veljače odigrat će pripremnu utakmicu s NK Grbci, a u nedjelju na povratku u Karlovac gostovat će kod NK Vrbovskog.


Foto: Silvijo Selman