OSTALI SPORTOVI REKREACIJA

Zlatna medalja – povijesni uspjeh kuglačke ekipe Udruženja obrtnika Karlovačke županije

Ovih dana (12.-15. svibnja 2022.) na Malom Lošinju održavaju se 14. Obrtničke sportske igre (OSI) na kojima tradicionalno nastupaju i obrtnici Karlovačke županije, u više sportskih disciplina.

Posljednja lijepa vijest koju smo s Lošinja primili tijekom jučerašnjeg poslijepodneva je da su karlovački obrtnici-kuglači osvojili prvo mjesto na turniru nastupajući u konkurenciji pet kuglačkih ekipa obrtnika iz Hrvatske te poručuju kako je ovo povijesni sportski uspjeh Udruženja obrtnika Karlovačke županije. To je zasad jedina lijepa vijest o nastupu KA-obrtnika na Igrama. Pretpostavljamo da je slavlje uz karlovačke tamburaše potrajalo do duboko u noć pa nam je šira informacija o njihovom povijesnom uspjehu zasad uskraćena te objavljujemo samo ovu falsh vijest. Nadamo se da to neće ostati i jedina dobra vijest o nastupu karlovački obrtnika na ovogodišnjim Igrama.

Šećer za kraj – zlatnim medaljama okitila se ekipa za koju su nastupili: Petrić, Žaja, Marković, Alagić, Filipi i Vorkapić.

Inače, Igre se održavaju u 10 sportova mali nogomet – ekipno muški (5+1), kuglanje – ekipno žene (5 natjecateljica), ekipno muški (5 natjecatelja), tenis – žene (2 natjecateljice pojedinačno), muški (2 natjecatelja pojedinačno), stolni tenis – žene (2 natjecateljice pojedinačno), muški (2 natjecatelja pojedinačno), povlačenje užeta – ekipno miješano (5 natjecatelja + 2 natjecateljice), pikado – ekipno (2 natjecateljice + natjecatelj) i odbojka na pijesku ekipno (2 natjecateljice + natjecatelj).