NOGOMET

Natječaji nogometne Akademije HNS-a: Osposobljavanje, edukacija, usavršavanje …

Nogometna akademija HNS-a 10. svibnja 2022. otvorila četiri nova natječaja za nogometne trenere i trenerice. Prijave za upis obavljaju zaključno do 10. lipnja 2022. godine do 20 sati.

Prijave za upis vrše se isključivo elektronskim putem na internetskim stranicama HNS putem obavezne PRIJAVE ZA EDUKACIJU dok se dokumentacija u PDF formatu (obavezno priložiti uz dokumentaciju i kopiju prijavnice za prijavljenu edukaciju) može predati elektronskom poštom na nogometna.akademija@hns-cff.hr ili redovnom poštom na adresu Nogometna akademija HNS, Vladimira Vidrića 12, 10360 Sesvete.

NATJEČAJI SE OTVARAJU:

1) za upis na nastavni program osposobljavanje za trenera nogometa UEFA C kategorije po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za trenere UEFA C)

2) za upis na nastavni program osposobljavanja za trenera nogometa UEFA B kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za trenera nogometa UEFA B)

3) za upis na nastavni program usavršavanja za trenera nogometa UEFA A kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS i UEFA (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za trenera UEFA A)

4) za upis na nastavni program osposobljavanja za trenera u futsalu C kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS (prema UEFA Trenerskoj konvenciji – program edukacije za Grassroots trenere u futsalu C kategorije).

Izvor: www.hns-cff.hr Foto: Drago Sopta/HNS