OSTALI SPORTOVI STRELJAŠTVO

Talentirani dugoreški strijelac Tvrtko Vrcić s tri osvojene medalje briljirao na Juniorskom prvenstvu Hrvatske

Mladi član Streljačkog kluba Duga Resa osvojio je tri medalje – zlatnu, srebrnu i brončanu u gađanju malokalibarskom puškom.

Naslov državnog prvaka i zlatnu medalju osvojio je u disciplini ležeći stav 60 hitaca 50 metara u kategoriji mlađi juniori sa pogođenih 604.5 krugova ispred drugoplasiranog Luke Šintića člana zagrebačke Kustošije koji je upucao 604,00 kruga i trećeplasiranog Ronalda Pitnera iz Osijeka sa 601,5 upucanih krugova.

U istoj disciplini ali u kategoriji juniora osvojio je 2. mjesto i srebrnu medalju iza Josipa Sikavice iz solinskog Dalmacijacementa.

U kategoriji mlađi juniori u disciplini trostav 3×40 hitaca 50 metara ovaj talentirani dugoreški strijelac je osvojio brončanu medalju zauzevši 3. mjesto s pogođenih 1106 krugova iza Luke Jambreuša iz koprivničke Podravke sa 1141 upucanih krugova i Ronalda Pitnera sa 1120 krugova, člana Streljačkog kluba Osijek 1784.

U istoj disciplini ali u kategoriji juniora osvojio je 4. mjesto.

Prvenstvo u gađanju malokalibarskim oružjem po ISSF međunarodnom programu za juniore održano je protekli vikend održano u Osijeku.

Tekst i foto: Hrvoje Petanjek