OSTALI SPORTOVI STRELJAŠTVO

STRELJAŠTVO: Otac i sin Cindrić i SK Policajac dominirali na domaćoj streljani

Na Gradskoj streljani u Jamadolu drugu godinu zaredom u održano prvenstvo Hrvatske u streljaštvu, disciplini 50 metara pištolj Drulov na koje je nastupilo 17 pojedinaca iz 7 klubova iz Čakovca, Koprivnice, Duga Rese i Karlovca.

Strijelci karlovačkog Policajca uvjerljivo su osvojili ekipni naslov sa 115 krugova prednosti. Nastupili su u sastavu: Vlado i Matija Cindrić i Slavko Matanić.

Drugo mjesto osvojili su strijelci Podravke iz Koprivnice (Zoran Hermetek, Boris Kovačić i Marin Mlinarić), a treće Mihovil iz Čakovca (Zoran Horvat, Antun Ladić i Jovica Jovankić). Strijelci Karlovca (Vjekoslav Vidović, Nikola Grčić i Davor Radusinović) zauzeli su 5. mjesto.

U pojedinačnoj konkurenciji „policajac“ Vlado Cindrić je novi prvak države sa 504 upucana kruga. Njegov sin Matija Cindrić je drugi sa 501 upucanim krugom. Treće mjesto zauzeo je Ivica Takač iz čakovečkog Alzasa sa 494. krugova.

„Policajac“ Slavko Matanić je petoplasirani sa 485 krugova. Šesto mjesto zauzeo je član Karlovca Vjekoslav Vidović sa 480 krugova. Željko Krajačić (SK Duga Resa) zauzeo je 7. mjesto također sa 480 upucanih krugova. Davor Radusinović (SK Karlovac) je osmi sa 477 krugova, 13. mjesto zauzeo je Željko Mataković (SK Karlovac), 15. je Mladen Mataković (SK Duga Resa) sa 436 i 19. mjesto u pojedinačnoj konkurenciji zauzeo je član SK Karlovac Nikola Grčić sa 313 upucanih krugova.

Foto: Facebook