OSTALI SPORTOVI STOLNI TENIS

STOLNI TENIS: Dr. Časlu derbi kola, pobjeda nad dugoreškim Aquestilom

U derbiju 7. kola HEP Superlige stolnotenisačice dr. Časla na svom terenu su s 3:1 pobijedile Aquaestil te nastavile niz nepobjedivosti.

Za ovaj susret Zagrepčanke su imale pomoć i iskusne Ni Xia Lian, koja je ostvarila dvije pobjede. Na otvaranju susreta Luksemburžanka je s 3:0 svladala Stepinac, da bi potom izjednačila Han Vukelja, koja je s 3:0 bila bolja od Tubikanec. Malo je nedostajalo da Dugorešanke povedu 2:1, Pavlović je vodila 2:0 protiv Mohnačeve, ali Ruskinja je uspjela okrenuti susret u svoju korist (-9, -7, 7, 7, 5). Konačnu pobjedu za prvakinje potvrdila je Ni Xia Lian nakon što je s 3:0 svladala Han Vukelju.

STK Dr. Časl s maksimalnih 11 pobjeda drži vrh, a za petama im je TIS (10-1). Aquaestil i Varaždin imaju po 8-3. Mladost, Malinska i Vrsar su na 5-6, iako Vrsar ima bod manje od prve dvije ekipe zbog neodigranog susreta s dr. Časlom. Odnosno, Vrsar ima isti broj bodova kao i Pula, čiji je omjer pobjeda i poraza 4-7. Bjelovar je deveti s 3-8, a posljednja dva mjesta drže Starr (1-10) i Crikvenica (0-11).

Izvor: Hrvatski stolnoteniski savez