OSTALI SPORTOVI TENIS

Što se događa poznatoj teniskoj ljepotici? Fanovi šokirani fizičkom transformacijom!

Posljednje fotografije i snimke nekadašnje pobjednice Rolanda Garrosa šokirale su teniske fanove, 25-godišnja Jelena Ostapenko već je nekoliko godina jedna od najboljih i najpopularnijih tenisačica svijeta. Uostalom, dva dana nakon svojeg 20. rođendana osvojila je Roland Garros 2017. godine te je otada uglavnom zadržala konstantu forme.

No, mnogi se već neko vrijeme pitaju što se događa s fizičkim izdanjem ove simpatične ljepotice iz Latvije. Naime, razlika između ranijih sezona i danas poprilično je velika.

Tijekom cijele prošle godine širile su se razne glasine, od onih kako se zapustila pa sve do onih o njezinu zdravstvenom stanju. Najviše se spominjalo da je oboljela od dijabetesa, no takvo što nije službeno potvrđeno. Krajem prošle godine, koju je završila kao 18. na svijetu u singlu te 14. u igri parova, dobio se dojam povratka Jelene kakvu fanovi poznaju, no ovogodišnje prve snimke sve su doslovno šokirale. Fizički izgled doveo je do raznih komentara fanova, između ostalog, i do onih u kojima se pitaju tko je njezin kondicijski trener i kako se može baviti tim poslom.

Sve u svemu, malo je onih koji poznaju njezinu karijeru, a koji se nisu neugodno iznenadili njezinim izgledom na početku ove sezone. Pitanje je samo jesu li ovo rezultati praznika i odmora ili je kod Jelene u pitanju uistinu neki zdravstveni problem.

Izvor: Gol.hr Foto: Profimedia