OSTALI SPORTOVI

Sinkovići među zvijezdama koje pozivaju u svoj Wings for Life World Run tim

Martin i Valent Sinković, kao i mnogi drugi poznati sportaši u 2024. godini vodit će vlastite timove na Wings for Life World Run utrci. Svatko im se može pridružiti 5. svibnja!

Wings for Life World Run ponovo će obilježiti prvu svibanjsku nedjelju. Globalno najmasovnija trkačka utrka trčat će se 5. svibnja po 11. put na svim kontinentima u isto vrijeme, a poseban interes izazvat će u Hrvatskoj, gdje već čitavo desetljeće s velikom strašću trčimo za one koji ne mogu.

Među stotinama tisuća zaljubljenika u kretanje svake godine nalaze se i mnogi slavni sportaši. U 2024. godini novost je što su mnogi od njih odlučili otići korak dalje i osnovati vlastite timove, kako bi potaknuli još veći interes za utrkom čija stopostotna vrijednost startnina i donacija ide za klinička istraživanja ozljeda leđne moždine.

Pa će tako nogometni klub RB Leipzig imati vlastiti tim koji s velikim ambicijama ulazi u utrku. Zlatni atletski olimpijac Karsten Warholm također će voditi svoju ekipu, kao i južnoafrička ragbijaška zvijezda Siya Kolisi. Tu je i tim Alinghi Red Bull Racing, iza kojeg stoje neki od najboljih jedriličara današnjice, trenutno fokusiranih na America’s Cup.

U Hrvatskoj ćemo također imati moćan tim predvođen zlatnim sportašima. U pitanju je tim koji su osnovala braća Sinković. Nema sumnje, Martin i Valent jedva čekaju start i žele da im se što više sudionika pridruži u njihovom timu uoči 5. svibnja.

Sinkovići su dosad na Wings for Life World Runu pokazali da im nije problem pretrčati više od 20 kilometara prije nego ih presretački automobil ulovi, u jedinstvenom formatu natjecanja po kojem je ova utrka poznata. Sada uz podršku drugih trkača i trkačica velikog srca imaju priliku napraviti još veću kilometražu.

Kako se pridružiti Sinkovićima?

Dovoljno je prijaviti se na Wings for Life World Run utrku i zatim potražiti njihov tim na linku OVDJE: https://www.wingsforlifeworldrun.com/hr/teams/QpJ6r5

Preostaje vam nakon toga potvrditi pridruživanje klikom na gumb “Join Team” i postat ćete dio kolektiva kojeg vode jedni od najtrofejnijih hrvatskih sportaša svih vremena!

Izvor: Wings for Life World Run