OSTALI SPORTOVI TENIS

OP KARLOVCA U TENISU: Pobjednici Iris Božičević iz TK Ogulin i Juraj Kodrić iz TK Stars

Na terenima Teniskog kluba Karlovac proteklog vikenda održano je Otvoreno prvenstvo Karlovca za dječake i djevojčice do 10 godina. Na turniru je nastupilo 7 dječaka i 11 djevojčica iz regije Središnja Hrvatska.

U finalu kod djevojčica Iris Božičević iz TK Ogulin pobijedila je Helenu Juraj iz TK Samobor s rezultatom 4:0 i osvojila prvo mjesto. Magdalena Prebežić iz TK Ogulin, Helena Juraj iz TK Samobor, Iris Božičević iz TK Ogulin i Eva Tonković iz TK Frankopan plasirale su se u polufinala zlatne skupine bez izgubljenog meča. U polufinalu Zlatne skupine Helena Juraj pobijedila je Magdalenu Prebežić sa 4:2, a Iris Božičević pobijedila je rezultatom 4:0 Evu Tonković.

Kod dječaka, najbolji je bio Juraj Kodrić iz TK Stars, koji je pobijedio u sva tri meča. Drugi je bio Filip Jalžabetić iz TK Chromos. Treći je bio Ivano Božičević iz TK Frankopan, četvrti Mateo Rupčić iz TK Ogulin, a peti Josip Puškarić iz TK Frankopan.

Svaki sudionik natjecanja dobio je medalju, finalisti su dobili pehare i nagrade sponzora Marines-sport.

DOMAĆIN HEP PRVE HRVATSKE TENISKE LIGE
Sljedećeg vikenda Teniski klub Karlovac domaćin je razigravanja od 7. do 9. mjesta ovogodišnje HEP 1. Hrvatske teniske lige. U razigravanju od 7. do 9. mjesta sudjelovati će ekipa TK Karlovac, TK Top Spin i TK Ogulin.

Raspored mečeva:

  1. rujan TK Karlovac – TK Top Spin
  2. rujan TK Top Spin – TK Ogulin
  3. rujan TK Karlovac – TK Ogulin

Više informacija o rasporedu mečeva biti će objavljeno na facebook profilu Teniskog kluba Karlovac.

Foto: Facebook