GOLF OSTALI SPORTOVI

OP 4 RIJEKE: Žigi Feitlu naslov najbolje golfera kluba, Karlovčanima sveukupno 5 naslova u kategoriji

Na golf terenima Riverside Golf kluba Zagreb u zagrebačkom Blatu održano je tradicionalno 24. po redu Otvoreno prvenstvo karlovačkog Golf kluba 4 Rijeke. Ove godine turniru se odazvalo 27 golfera, u tri divizije.

Iz karlovačkog kluba nastupilo je 9 igrača: Želimir Feitl, Željko Bajs, Mladen Horvat, Božidar Brajković, Kruno i Ron Karin, Josip Biščan, Mario Tomljanović i Nenad Panić.

Sveukupni pobjednik kluba (bruto prvak kluba) za ovu godinu je Želimir-Žiga Feitl. Najbolji bruto senior je Željko Bajs, bruto super senior Mladen Horvat – Karlovčanin s Gaze, s londonsko-okičkom adresom. Najstariji član kluba Tomislav-Člibi Pavletić nije nastupio zato što je večer prije dobio temperaturu pa se kao odgovoran građanin nije pojavio na turniru. Da je došao i nastupao Pavletić, prijatelj Horvat teško da bi pobijedio starog asa. I na kraju, u kategoriji bruto gospoda pobjednik je Dino Glavaš (Riverside Zagreb), a najbolja bruto dama je Snježana Crnoglavac (Riverside Zagreb).

U kategoriji neto A prvo mjesto osvojio je Karlovčanin Božidar Brajković, u neto B je pobijedio Hrvoje Pavelić (Riverside Zagreb) a u neto C najmlađi sudionik turnira Ron Karin, sin bejzbolaša Damira Karina čiju je nagradu u odsutnosti preuzeo stric Kruno Karin.