OSTALI SPORTOVI TENIS

Novi problemi za Teniski klub Karlovac – Tomislav Poljak podnio ostavku na funkciju predsjednika kluba

Nakon samo šest mjeseci što je bio na funkciji predsjednika Teniskog kluba Karlovac Tomislav Poljak je na sjednici Upravnog odbora koja je održana u utorak, 28. srpnja 2020., podnio ostavku na tu funkciju a koju je Upravni odbor jednoglasno prihvatio.

Izvanredna skupština biti će održana vrlo brzo, već u utorak 4. kolovoza, na kojoj je biti izabran novi čelni čovjek kluba iz Vrbanićevog perivoja. Za pretpostaviti je i da će s Poljakom iz Upravnog odbora otići još netko tako da će novi Upravni odbor koji je ambiciozno najavljivao velike izmjene i povratak kluba na stare staze slave doživjeti određeni restart.

Je li razlog odlaska neuspjeh s angažiranjem profesionalnog trenera Igora Peraka? Na naš upit o razlozima napuštanja funkcije Poljak nam je rekao:

– Iz privatnih razloga koji su doveli do potpunog preseljenja iz Karlovca nisam više u mogućnosti obavljati dužnost predsjednika kluba. Zahvaljujem se svim suradnicima i nastavit ću biti aktivni član kluba i potpora novom vodstvu. Ni na koji formalan način neću biti dio novog vodstva kluba, ali ću se staviti na raspolaganje svakome tko će u toj ulozi imati dobre namjere. Mislim da je ovo vodstvo, u najtežim uvjetima koronakrize,napravilo puno u konsolidaciji i vraćanju kluba na pravi put. Najveći izazov u narednom periodu bit će odabir novog glavnog trenera. Jako mi je žao što na kraju nismo uspjeli vratiti Igora Peraka u TK Karlovac, ali siguran sam da će novo vodstvo pronaći pravu osobu za to ključno mjesto u klubu.