KUGLANJE OSTALI SPORTOVI

Hrvatski kuglački savez objavio rasporede za lige trećeg i četvrtog stupnja u kojima nastupaju i klubovi iz Karlovačke županije

Po tom rasporedu kuglačice Ogulina 12. rujna odlaze u Split. Dva tjedna kasnije, 26. rujna, trebalo bi početi prvenstvo u 1B Hrvatskoj ligi Jug u kojoj igraju slunjska Korana, ogulinski Klek i ozaljska Kupa.

U 1. kolu Slunjani dočekuju Bojovnika iz Trilja, Ogulinci odlaze u Crikvenicu, a Ozalj dočekuje Plitvice. U županijskom derbiju u, 4. kolu, sastaju se Klek i Korana. U 2. HKL Zapad, u 1. kolu Karlovčanke dočekuju šibenski Šubićevac, a Ozaljčanke su slobodne. U 6. kolu 3. listopada, na kuglani Azelija u Ozlju igraju kuglačice Karlovca i Kupa iz Ozlja.

Natjecanje u 2. HKL Zapad za kuglače počinje 3. i 4. listopada. U 1. kolu ogulinski Obrtnik igra u Delnicama s Mladosti, Rakovica dočekuje Željezničar iz Karlovca, a Mostanje 1949 domaćin je Skradu. U Ogulinu igraju Policajac i skupička Stara Hiža.

Kuglačice Ogulina bile najbolje u kvalifikacijama i plasirale se u 1. HK gdje prvenstvo počinje 12. rujna. Ogulinke će u 1. kolu igrati u Splitu. Prvi domaći ogled igra se u 2. kolu kad na kuglanu Klek u Ogulin dolaze aktualne prvakinje Hrvatske, igračice riječke Mlake.