GOLF OSTALI SPORTOVI

Nakon prva dva kola prvoligaška ekipa karlovačkog golf kluba dijeli šesto, a drugoligaška ekipa zauzela je deseto mjesto

Hrvatska golf liga 2023 započela je 25. ožujka na golf igralištu Adriatic u Savudriji odigravanjem prva dva kola u muškoj i ženskoj kategoriji.

U Prvoj muškoj ligi povela je ekipa golf kluba GLK Zagreb ’95 uz vodeću igru Luke Strašeka, dok je u ženskoj ligi povela ekipa GK 69 uz dobru igru Vere Boras i Ane Jakopović. U Drugoj muškoj ligi poveo je GK Brioni 1922 zahvaljujući talentiranom povratniku u golf Kami Youvensu.

U prvenstvu sudjeluju i karlovački golferi iz Golf kluba 4 rijeke i Golf kluba Karlovac. Nakon prva dva kola Prve lige Karlovčani dijele šesto mjesto s GK Pula. Za karlovačku prvoligašku ekipu igraju Ivo Vukadin, Želimir Feitl i Božidar Brajković.

U Drugoj ligi Karlovac nakon dva kola zauzima 10. mjesto. Za Karlovac su nastupili Neno Panić, Ron Karin, Josip Blašković i Damir Karin.

Ukupno je uz 12 plasiranih ekipa u 1. muškoj golf ligu, prijavljeno 18 ekipa u 2. muškoj golf ligi iz 14 golf klubova i 8 ženskih ekipa iz 5 golf klubova. Muška liga igra se u 6 kola, dok se ženska liga igra u 4 kola.