OSTALI SPORTOVI TENIS

MEMORIJAL ‘MARIJANA ORŠANIĆA’: Naslovi otišli u Zagreb, Split i Viroviticu

Na 50. Memorijalu ‘Marijana Oršanića’ koji je ove godine i dio programa obilježavanja 442. rođendana grada Karlovca sudjelovalo je, nekako u skladu s jubilarnim turnirom, 50 djevojčica i dječaka koji su u Vrbanićev perivoj došli iz cijele Hrvatske.

U pojedinačnoj kategoriji kod dječaka Ivan Dumbović (Teniski klub Viži) u finalu je pobijedio Daria Mardešića (TK Split 1950) s rezultatom 6:1 7:5. Do pobjede je došao bez izgubljenog seta. Publika u Karlovcu imati će ga priliku ponovno gledati jer će nastupati za hrvatsku reprezentaciju na Tennis Europe Nations Challenge by HEAD koji se održava u Karlovcu od 22. do 25. srpnja.

Kod djevojčica pobjednica turnira je Lara Šerić (Tenis škola Pomak) koja je u finalu pobijedila Niku Dragičević (Teniski klub Didon) u tri seta s rezultatom 6:2 4:6 6:0.

U konkurenciji parova kod dječaka pobjednici su Dario Mardešić i Matej Sikirica (TK Split 1950). Kod djevojčica pobjednice su par Nika Dragičević (Tenis Klub Didon) i Lara Šerić (Tenis škola Pomak).

Natjecatelji domaćina i organizatora Teniskog kluba Karlovac, Ivano Alić i Petra Hanžel, izborili su kroz kvalifikacije glavni turnir. Ivano Alić zaustavljen je četvrtfinalu od finalista Daria Mardešića (TK Split 1950) s rezultatom 6:0 6:4, dok je Petra Hanžel zaustavljena u 1. kolu od Ane Bonovil (Teniski klub Tweener) s rezultatom 6:1 6:0.

Foto: TK Karlovac