OSTALI SPORTOVI REKREACIJA

Humanitarnom virtualnom utrkom prikupljeno 5.550 kuna za postradale od potresa

Pobjednici u trčanju po dionicama bili su: Vladimir Sabol, Lukrecija Krstičević, Marija Cerčić, Viktor Janković, Martina Nikolić i Vinko Božić, a na biciklu pobjednik je bio Patrik Janjić.

RC Beauty Studio i Športska zajednica grada Duge Rese organizirali su virtualnu humanitarnu utrku s koje je sav prihod bio namijenjen stradalima u potresu. Ukupno je kotizaciju uplatilo 111 natjecatelja i natjecateljica, svaki po 50 kuna te je tako prikupljeno 5.550 kuna.

Najveći odaziv bio je u trčanju na tri kilometra gdje je najbolji rezultat postigao Vladimir Sabol (11:32), a kod žena najbolja je bila Lukrecija Krstičević, ukupno druga. Nordijskim hodanjem istu dužinu staze najbrže su prošli Marija Cerčić i Viktor Janković. U običnom hodanju najbrži su bili Martina Nikolić i Vinko Božić. I ova ruta je bila u dužini od tri kilometra. Ruta za utrku biciklista bila je u dužini od deset kilometara, odvozila su je samo trojica, a najbrži je bio Patrik Janjić.

Partneri u organizaciji bili su gradovi Duga Resa i Karlovac, Turistička zajednica Četiri rijeke, Karlovačka sportska zajednica i Tiskara ‘Žalac’.

Foto: dalmatinskiportal.hr