ATLETIKA OSTALI SPORTOVI

HALS: Karlovačke KA-timovke ostvarile zapažene rezultate

Odlični rezultati došli su kao nagrada svima za uloženi trud i ponekad i težak trening. Uz obaveze koje djeca i roditelji svi zajedno mogu biti sretni kada djeca postignu ovako dobre rezultate“, poručuju iz KA-tima.

Lucija Marinković osvojila je 1. mjesto u skoku u dalj i treće mjesto na 100 metara. Nina Malobabić pobjednica je u utrci na 100 metara i druga u bacanju vorteksa. Mia Sabolić bila je treća na 400 metara. Jana Andrić je u kategoriji mladih atletičarki rođenih 2012. godine pobijedila u utrci na 400 metara. Lara Brkljačić zauzela je drugo mjesto na 400 metara u kategoriji djevojčica rođenih 2012. godine. Mlađa kadetkinja Lara Čadonić zauzela je drugo mjesto na 200 metara prepone sa novim O.R. 30.84. Olja Kirinčić i Zoe Dragičević solidno su otrčale dionicu od 60 metara u svojoj kategoriji mlađih kadetkinja.

Odlični rezultati došli su kao nagrada svima za uloženi trud i ponekad i težak trening. Uz sve obaveze koje djeca i roditelji imaju u ova ne baš sjajna vremena svi zajedno mogu biti sretni kada djeca postignu ovako dobre rezultate. Mame i tate jako puno svog vremena, novaca i strpljenja ulažu u svoju djecu i to se vidi po odličnim rezultatima ne samo na sportskom terenu, atletskoj stazi, već i u školi“, poručuju iz drugog po snazi karlovačkog atletskog kluba – AK KA-tim.