GIMNASTIKA OSTALI SPORTOVI

GIMNASTIČARI U SELCU: Stoj na ručama za predsjednika županijske sportske zajednice

U Hostelu Karlovac u Selcu okupili su se gimnastičari i gimnastičari na tradicionalnom Ljetnom gimnastičkom kampu u organizaciji karlovačkog Gimnastičkog kluba Sokol i Gimnastičkog saveza Karlovačke županije.

Kamp će održat će se u trajanju od 15 dana u već dobro poznatom formatu od dva turnusa. Prvi turnus je od subote 23. do nedjelje 31. srpnja, a drugi od nedjelje 31. srpnja do nedjelje 7. kolovoza.

Tijekom svih 15 dana u kampu će sudjelovati oko 180 gimnastičarki, gimnastičara, trenerica i trenera iz GK Bjelovar, GK Samobor, GK Dišpet Šibenik, GK Umag, GD Zelena Jama iz Ljubljane, TS Wisla Krakow i KG Radilin iz Poljske te domaćin GK Sokol Karlovac.

Kamp je danas posjetio Želimir-Žiga Feitl, predsjednik zajednice športova Karlovačke županije, a njemu u čast je predsjednik Karlovačke športske zajednice Željko Šančić napravio stoj na ručama i Žigi pokazao da je još uvijek u dobroj formi.

Direktor Hostela Dario Smojver i Želimir Feitl čestitali su mu na spretnosti ali se nisu usudili pokušati isto napraviti već su ga izazvali da im se suprotstavi u tenisu i golfu gdje su doma i gdje misle da Šančić neće imati toliko uspjeha kao u gimnastici. Do kraja Ljetnog gimnastičkog kampa se nadamo da ćemo ipak saznati tko je bolji u preostale dvije discipline.