GOLF OSTALI SPORTOVI

Feitlu četvrti naslov pojedinačnog prvaka Hrvatske, Golf klub 4 rijeke je viceprvak države

„Žiga“ Feitl novi je amaterski-seniorski prvak Hrvatske u golfu konkurenciji 50 i 70+, a karlovački Golf klub 4 rijeke osvojio je drugo mjesto na ovogodišnjem 15. Hrvatskom otvorenom seniorskom prvenstvu koje je održano na golf terenima u Blatu kraj Zagreba.

Karlovčaninu Želimiru Feitlu, članu GK 4 rijeke, ovo je četvrti naslov pojedinačnog prvaka Hrvatske. Ove godine je u pojedinačnoj konkurenciji nastupilo čak 37 igrača a Feitl je u velikoj završnici igrača 50+ (u konkurenciji igrača koji su od njega mlađi 19 godina) za bod bio bolji od Splićanina Željka Vučemila koji je podijelio drugo i treće mjesto sa svojim sugrađaninom Mladenom Mušurom.

Članovi GK 4 rijeke, Božidar Brajković i Željko Bajs, koji su nastupili u pojedinačnoj konkurenciji igrača 50+ također su polučili dobar plasman. Brajković je bio sedmi a Bajs trinaesti. Najbolji u konkurenciji igrača 70+ bio je Zagrepčanin Rihard Krasnić, također član GK 4 rijeke iz Karlovca.

U ekipnom natjecanju za ovogodišnjeg klupskog prvaka Hrvatske karlovački Golf klub 4 rijeke zauzeo je drugo mjesto iza Golf kluba Split, a ispred trećeplasirane prve ekipe Golf kluba Riverside iz Zagreba. Nastupilo je osam ekipa iz Splita, Zagreba, Pule i Karlovca.