OSTALI SPORTOVI REKREACIJA

BICIKLIJADA U NEDJELJU: Iz SRK Pedala Laganini pozivaju građane da se odazovu i svakako ponesu odjeću za kupanje

Vjerojatno najznačajnija biciklistička vožnja karlovačkog rekreacijskog biciklističkog kluba SRK Pedala Laganini je „Karlovačke 4 rijeke“ koja je od ove godine dobila dodatak Memorijal ‘Želimira Grbića“, inače dugogodišnjeg člana i tajnika SRK Pedala Laganini koji je prerano preminuo u siječnju ove godine. Po zvanju dipl. ing. građevine bio je izuzetno stručan i temeljit u osmišljavanju vožnji najaktivnijeg karlovačkog rekreacijskog biciklističkog kluba. Sa Darijom Matanićem je i autor knjige “Pedale iznad oblaka”.

Dakle, iz SRK Pedala Laganini pozivaju građane na ovogodišnju jubilarnu 10. biciklijadu „Karlovačke 4 rijeke – Memorijal Želimira Grbića Grbe“ koja se održava povodom 442. rođendana grada Karlovca, u nedjelju 11. srpnja 2021. godine. Početak je predviđen u 8:00 sati a povratak je predviđen u 18:00 sati. Ukupna dužina trase iznosi 90 kilometara.

Prijave za ove jednodnevnu biciklističku vožnju jesu istoga dana kad je i biciklijada, u nedjelju već od 7:30 sati na prostoru ŠRC Korana, odakle se kreće pravcem: ŠRC Korana – Logorište – Barilović – Siča – Petrunići – Generalski Stol – Lešće – Bosiljevo – Jarče Polje – Tomašnica – Jaškovo – Hrnetić – Karlovac – ŠRC Korana.

Startnina iznosi 100,00 kuna, a za to svaki biciklist dobiva voće, osvježavajuće napitke, slastice i ručak. Iz Pedale pozivaju građane da se odazovu u što većem broju i preporučuju da obavezno ponesu odjeću za kupanje, kupaće kostime i kupaće gaćice.