ATLETIKA OSTALI SPORTOVI

AK KARLOVAC: Dva ekipna naslova karlovačkih atletičara na prvenstvu Hrvatske

Nastavljena su atletska natjecanja. Organizirano je ekipno prvenstvo Hrvatske u tri kola koje je Atletskom klubu Karlovac donijelo dva naslova koje je ubilježila muške ekipa kluba sa Fogonovog kupališta.

Srednjoprugaš Zagrepčanin u dresu karlovačkog kluba, Tomislav Novosel, (bivši član Dinamo-Zrinjevca) osvojio je 2. mjesto u utrci na 3000 metara. Bruno Belčić je bio treći na 1500 metara, a u istoj utrci Lovro Kasunić je bio peti.

Hrvoje Neralić je zauzeo 4. mjesto na 800 metara. Ivan Katić je u istoj utrci bio peti, Andrej Belčić deveti, a Tin Dolšak dvanaesti.

Četvrto mjesto osvojila je i štafeta 4×400 metara u sastavu: Olšak, B. Belčić, Katić i Neralić. Druga postava Karlovca: Špišić, Burić, A. Belčić i Rački osvojila je 8. mjesto. Hrvoje Neralić trčao je i na 400 metara te zauzeo 11. mjesto.

Helena Valentić zbog ozljede i Lea Novković zbog bolesti nisu nastupile. Irina Vidiček-Ljubojević bila je jedina predstavnica karlovačkog kluba koja je osvojila 14. mjesto u utrci na 400 metara. Praktički, bez ženske ekipe i ekipni plasman je zasad nešto skromniji od očekivanja.

Atletski klub Karlovac trenutno s tri boda dijeli 10. mjesto s kutinskom Moslavinom u konkurenciji 19 momčadi.

Foto: fecebook